openingstijden
Ma
Di - Vr
Za
Gesloten
8.30 - 12.15 uur   13.15 - 18.00 uur
8.30 - 16.00 uur
Uw schoenen als nieuw? En ander vakwerk:

Dubarry verzolen als nieuw

Laat het over aan een specialist: Dubarry laarzen verzolen. Deze topkwaliteit laarzen kunnen tegen een stootje. Maar ook deze zolen slijten. Klok schoenmaker brengt uw Dubarry zolen weer in perfecte staat. Vakkundig en met oog voor detail. Dat is nodig, want zolen vervangen en repareren van dit merk laarzen is specialistisch werk.
 
Schoenmaker Klok: ervaren schoenmaker voor uw Dubarry laarzen.

Dubarry zool

Is de tussenliggende dempingslaag nog in staat? Dan verzolen wij uw Dubarry laarzen door een nieuwe kwalitatieve zool te plaatsen die vergelijkbaar is met de originele Dubarry zool. Hiermee heeft u hoge kwaliteit zolen, met goede demping en optimaal profiel. Uiteraard zijn de laarzen waterdicht na reparatie. De zolen gaan weer minstens zo lang mee als uw eerste gebruiksperiode. En uiteraard geven wij garantie op onze reparaties.

Wax behandeling

Na reparatie van de Dubarry zolen reinigen en waxen we de complete laars. Want elk leer heeft onderhoud nodig om het zacht en soepel te houden. Ook dit waterafstotend behandelde leer. Na verzolen, waxen en opwrijven zijn uw Dubarry laarzen weer klaar voor het buitenleven.

Uw Dubarry laarzen verzolen als nieuw: Kom langs bij Schoenreparatie Klok in Lunteren
of neem contact op.